joi, 17 martie 2011

Alegerea unei rochii de banchet(clasa a8a)

   Vine banchetul de sfarsit de an iar tu trebuie sa fii cea mai frumoasa! Trebuie sa stralucesti, sa iesi in evidenta, de aceea trebuie sa stii sa iti alegi cea mai potrivita tinuta!

    Incearca sa eviti pentru aceasta ocazie rochiile foarte incarcate si foarte lungi, deoarece, totusi, ai 15 ani, nu 20 si nu te duci in club, ci la o petrecere de sfarsit de an! In schimb alege o rochie simpla, dar care sa fie atragatoare, deosebita si sexy (pe ascuns)!



Tip: Alege rochia potrivita in functie de forma corpului tau.
Aproape orice femeie isi doreste sa ascunda anumite parti ale corpului de care nu este prea mandra.
   Fie ca ti se pare ca ai picioarele groase, genunchii proeminenti, talia prea lata sau ai cateva kilograme in plus, o rochie bine aleasa te ajuta sa le maschezi cu succes si sa pui in valoare calitatile.
    1.Daca talia ta nu este tocmai de “viespe”, nu-i nimic, o poti camufla. O rochie care distrage atentia de la nivelul taliei si care ofera impresia de alungire a trunchiului este ideala pentru tine.



  2.Fetele mai scunde pot alege rochii drepte, usor mulate pe corp. Astfel de modele alungesc corpul si te ajuta sa obtii iluzia de inaltime.
Mai mult decat atat, daca alegi o rochie pana la nivelul genunchilor sau chiar deasupra, impresia de inaltime este amplificata.
Nu purta rochii stranse pe corp care depasesc nivelul genunchilor.



3.Daca ai cateva kilograme in plus si vrei sa le maschezi, o rochie “petrecuta”, asa cum se numeste de obicei acest model, iti indeplineste dorinta.
O rochie petrecuta este potrivita oricarei conformatii, dar pentru cele plinute este o alegere perfecta pentru ca defineste zonele subtiri ale corpului si le mascheaza pe cele voluminoase.



4.  Daca esti de parere ca sanii tai nu sunt suficient de mari, poti adauga volum in zona pieptului cu ajutorul unei rochii fara decolteu, dar care prezinta accesorii si aglomerari de material in aceasta zona.:)
O alta varianta este rochia corset, dreapta in partea superioara, fara decolteu sau rochia cu guler inalt.

Sper ca v-am fost de folos cu aceasta postare.Keep in touch ;)!

Un comentariu: