duminică, 13 martie 2011

Adio puncte negre!


Orice femeie isi doreste o piele fina , fara imperfectiuni . Dar pentru a ajunge la aceasta performanta trebuie sa avem grija de ea :P. Va propun sa facem niste cercetari. :).
  Ce sunt punctele negre?Nu sunt altceva decat pori plini de sebum care ,in contact cu aerul ,se innegresc.

Pasul 1 : Foloseste produse care dizolva punctele negre si previn aparitia lor.Ele contin acid salicilic si controleaza excesul de sebum.




Nivea Natural Beauty(folosesc si este foarte buna pentru punctele negre adanci).

Cum acţionează

Contine Lapte de Mango, Proteine de Caşmir şi Particule Exfoliante, curăţă şi exfoliează delicat tenul.












Garnier - Pure Active ( am folosit si nu prea m-a ajutat deoarece punctele mele negre au fost adanci.. si la capitolul asta nu e prea bun).
Dar are o formula cu dubla actiune : curata pielea luptand impotriva punctelor negre si o repara inlaturand imperfectiunile si te poate ajuta daca punctele tale negre sunt la suprafata !
















Pasul 2 : Poti utiliza plasturi special creati pentru indepartarea punctelor negre.Umezesti plasturele pe una dintre parti si se aplica pe nas sau pe barbie :). Aplica apoi o lotiune astringenta pentru inchiderea porilor ( sau clateste cu apa rece).Se gasesc in farmacii si cred ca au un pret decent ---> Nu am incercat. Da tu startul ! :P




Pasul 3: Daca tratamentele home made pot parea dificile sau nu dau roade poti oricand apela la experienta si sfaturile unei cosmeticiene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu