sâmbătă, 14 mai 2011

Autobronzant

   Am revenit cu o postare despre autobronzante. Dupa cum bine stiti vine VARA si banchetul si daca nu avem timpul necesar pentru a merge sa ne bronzam la soare , putem oricand apela la cremele autobronzante.
  

Fie ca vorbim despre gel , spray ,spuma sau crema, autobronzatul este cel mai safe mijloc de bronzare: te alegi cu o piele aramie si nici nu trebuie sa te expui radiatiilor solare.



   Ca bronzul sa fie de efect , trebuie sa urmezi niste pasi: 
 1. Inainte de aplicarea autobronzantului trebuie sa te epilezi.Daca nu esti epilata , produsul nu va fi repartizat uniform .
  
2. Pielea trebuie sa fie foarte bine hidratata , deoarece pielea uscata tinde sa absoarba autobronzantul, ceea ce ar duce la aparitia petelor. Hidrateaza-ti pielea in zona coatelor , genunchilor si gleznelor.

3. Nu aplica lotiunea autobronzanta pe pielea uda. 

4. Intinde autobronzatul pe fiecare zona dintr-o data. Nu te intoarce cu un al doilea strat , deoarece risti sa te bronzezi neuniform.

5. Dupa fiecare aplicare spala bine mainile , deoarece ele sunt cele mai expuse , avand in vedere ca ele te ajuta sa iti intinzi crema pe tot corpul.Insista pe cuticule, intre degete si sub unghii.

6.Pentru fata alege un produs special , dar ai grija sa fie in acelasi ton cu crema de corp. Tenul este mai sensibil , deci trebuie sa ai grija.

7.Pentru ca autobronzatul sa intre bine in piele ,  asteapta o jumatate de ora/ o ora inainte de a te imbraca.



   Am folosit o singura data autobronzant acum cativa ani. Culoarea obtinuta a fost foarte frumoasa , dar neavand experienta m-am ales cu cateva pete ici-colo.

  Daca doriti sa achizitionati o crema autobronzanta puteti intreba la diverse magazine cosmetice. Nu luati creme ieftine deoarece rezultatul v-ar putea dezamagi.Asta nu inseamna ca trebuie sa dati milioane pe ele. Cred ca pretul ar putea varia intre 20-40 de lei.



  And now you're ready for the summer!!


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu